Bursa'da canlı bomba saldırısının kurbanı zor günler geçiriyor!

Bursa'da canlı bomba saldırısının kurbanı zor günler geçiriyor!

Ulu Cami önündeki canlı bomba eyleminde ameliyatlı olduğu için kaçamayan 26 yaşındaki Gökhan Aracı, panik yaşayan vatandaşların altında kalarak ağır yaralandı.

Biri 4 yaşında, biri 3 aylık 2 çocuğu olan Aracı, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü. Bir süre sonra taburcu olan Aracı, geçen hafta üçüncü ameliyatını geçirdi.

3 ay önce dünyaya gelen prematüre bebeklerinin ağır tedavi masraflarını karşılayamayan ve yetkililerden yardım beklediğini söyleyen Gökhan Arıcı, "Patlamadan sonra apandisit ve mide ameliyatı oldum. Evimiz rutubetli, ameliyat yaram enfeksiyon kaptı. İlaç tedavisi görüyorum. 3 aylık bebeğimiz de hasta. Uludağ Üniversitesi'nde göz, fıtık ve yüzündeki bir rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyor. Bunlardan dolayı perişan olduk. Aldığım maaş ile geçinemiyorum. Çocuğumuzu hastaneye götürmek için yol parası bulamıyoruz. Zaman zaman bu durumdan dolayı çocuğumuzun tedavisi gecikiyor" şeklinde konuştu.

Yaşadıkları zor günlerin kapanmayan yaralar açtığını belirten Aracı, "Çok zor günler geçiriyoruz. Eşim üzüntüden sütten kesildi. Patlama olduğunda hastaneye ziyaretime gelen bakanlarımız Efkan Ala ve Mehmet Müezzinoğlu'na bu durumları iletmiştim. Allah kendilerinden razı olsun. Kira derdinden kurtulmam için bana TOKİ konutlarında kiralık bir daire sözü verdiler. Bizim dayanacak gücümüz kalmadı. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz" dedi.