Bursa'da Çardak Camii yeniden hizmete girdi

Bursa'da Çardak Camii yeniden hizmete girdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir'in Çardak bölgesinde ilçe belediyesiyle birlikte Büyükşehir'in ibadetlere yeniden hazırladığı Çardak Camii'nde incelemelerde bulundu. Başkan Altepe'ye gezisinde Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı açıklamada, yerel yönetimlerde yeni bir dönemin yaşandığını dile getirdi. Bütünşehir uygulamasıyla artık tüm mahalle ve köylerde her türlü hizmetin halkla buluştuğunu ifade eden Başkan Altepe, bir yandan kent merkezlerine vizyon projeleri devreye alırken diğer taraftan köy ve mahallelerde halkın taleplerini karşılamaya devam ettiklerini söyledi. Onlardan birinin de Çardak Mahallesi'ndeki Çardak Camii olduğunu kaydeden Başkan Altepe, Çardak'ta muhtarlığın ve halkın talepleri sonucunda yapılan yatırımları karşılamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Çardak'ta yapılan çalışmalar neticesinde cami avlusunun verandasıyla birlikte A'dan Z'ye düzenlendiğini, müştemilat ve ihtiyaç giderme, abdest alma alanlarının oluşturulduğunu belirten Başkan Altepe, Çardak'a yakışır hale getirilen ibadet alanının bölge halkı için hayırlı olmasını diledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise Çardak Camii'ni yeni yüzüyle halka kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Konuşmasında, halkın talep edilen tüm ihtiyaçların karşılanması yönünde bir belediye anlayışıyla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Çelik, Yenişehir'e desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye bölge insanı adına teşekkür etti.

Çardak Mahalle Muhtarı Emir Çakır da yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.