Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da dehşet anları! Boşanmak isteyen karısını böyle bıçakladı!

Bursa'da bir kişinin boşanmak isteyen karısını bıçaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı. 

Yayınlanma:
Bursa'da dehşet anları! Boşanmak isteyen karısını böyle bıçakladı!

Olay, Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Emine Y. (38), iki yıldır ayrı yaşadığı eşi tarafından bir süre önce takip edilmeye başladı. Bunun üzerine Emine Y. Cumhuriyet Başsavcılığından uzaklaştırma kararı çıkarttırdı.

Buna rağmen, boşanmak istediği kocası Ümit Y. (42) birkaç kez önünü keserek, konuşmak istediğini söyleyerek tehdit etti. Ümit Y, pazartesi sabahı, boşanmak isteyen eşi Emine Y.’nin işe gittiği yol üzerinde saklandı.

İLGİLİ HABER İDO Bilet Ücretlerine Büyük Zam
Bursa'da bir kişinin boşanmak isteyen karısını bıçaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı. 

Bir süre bekledikten sonra oradan geçen Emine Y.’yi görünce saklandığı yerden çıkan Ümit Y. karısına bıçakla saldırmaya başladı. Emine Y. karşı koymaya çalışsa da başarılı olamadı. Emine Y. yaralı olarak kaçarken Ümit Y. de ters istikamette kaçmaya başladı.

O anlar ise çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Yaralı kadını gören vatandaşlar 112 ekiplerini aradı. Olay yerine kısa sürede gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Y. ameliyata alındı.

Polis, boşanmak isteyen karısını defalarca bıçaklayan Ümit Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Ümit Y. kısa süre içinde yakalanarak emniyete götürüldü.


Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi. Bıçaklanan kadının kızı, “Sabah annem işe gittikten sonra babamı aradım, ‘Her şeyi sizin için yaptım’ dedi. Anneme zarar verdiğini anladım. 3 aylık uzaklaştırma kararı vardı. Ona rağmen birkaç kez annemin önünü keserek konuşmak istediğini söyledi. Dün beni aradı, ‘Bugün sizin için özel bir gün değil mi, annenizin doğum günü değil mi?’ dedi. Ben de, ‘Hayır’ dedim, anneme zarar vereceğini anladım. Cumartesi günü de annemin işten çıkmasını bekliyordu. Bunu yapmayı zaten planlamış” şeklinde konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler