Bursa'da dehşet dolu gece! Pompalı tüfekler hiç susmadı

Bursa'da dehşet dolu gece! Pompalı tüfekler hiç susmadı

Edinilen bilgiye göre; 21 yaşındaki Hasan B. daha önce husumeti olan 37 yaşındaki Yılmaz C.’nin çalıştığı Sinanbey mahallesinde faaliyet gösteren tekel bayiine aracıyla gitti. Aracından inen Hasan B. Yılmaz C.´ye pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Bacaklarına saçmalar isabet eden Yılmaz C. kanlar içinde yere düşerken, zanlı Hasan B. geldiği araçla kaçarak kayıplara karıştı.
Yaralı Yılmaz C., olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz C. daha sonra Bursa'ya Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi.


Zanlı vuruldu
Olayın ardından kaçan zanlı Hasan B. ise olaydan 2 saat sonra uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı.
Aranan zanlı 21 yaşındaki Hasan B. yanına aldığı İsmail A. ile birlikte 16 BVA 52 plakalı özel otomobil ile olaydan 2 saat sonra silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği tekel bayiinin yan sokağına geldi.
Hasan B. ve arkadaşı İsmail A.’nın içinde bulunduğu araca bu sefer, iddiaya göre önceki olayda yaralanan Yılmaz C.’nin yakın arkadaşı olan İsmail U. pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.
Araca yönelik pompalı tüfekle yapılan saldırıda Hasan B. ve arkadaşı İsmail A. vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandılar. Kanlar içinde kalan iki genç, yoldan geçen başka bir özel araçla Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındılar.
Silahlı saldırı şüphelisi İsmail U. emniyet ekiplerince aranıyor. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.