Bursa'da düğünden çıktı, kazada öldü

Bursa'da düğünden çıktı, kazada öldü

Kaza, saat 02.00 sıralarında Yalova yolu Buttim Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul Yolu üzerinde bulunan bir salonda akrabalarının düğününe katılan Onur Özel, yakınlarını kendi otomobiline alarak evlerine bıraktı.



Daha sonra Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki evine gitmek üzere yola çıkan Onur Özel, inşaatı devam eden uyarı ve ışıklandırması bulunmayan hafif raylı sistem inşaatının devam ettiği Buttim Kavşağı'na geldiği esnada direksiyon kontrolünü yitirdi.



Kontrolden çıkan araç yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra orta refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi. Hurda yığını haline gelen aracın içinden yoldan geçen sürücüler tarafından çıkarılan Onur Özel, çağırılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Onur Özel doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Kaza sonrası düğün salonundan çıkıp olay yerine gelen Onur Özel'in babası Duran Özel hurda yığını haline dönen haff ticari aracı görünce durumu yakınlarına bildirdi. Hastaneye giden yakınlarının daha sonra cep telefonuyla aradığı Duran Özel oğlunun öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri soruşturma başlattı.