Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da feci son! Cesedi bir gün sonra bulundu!

Bursa'da denizde boğulan gencin bir gün sonra cesedi bulundu

Yayınlanma:
Bursa'da feci son! Cesedi bir gün sonra bulundu!

Gemlik’te ikamet eden 16 yaşındaki İsmail Can, bir gün önce babasından para alıp Kumla’da çay bahçelerinin bulunduğu yere geldi. Burada elbiselerini çıkaran gençten daha sonra haber alınamadı. Sabah saatlerinde bölgede denize giren bir vatandaş tarafından elbiseler fark edilerek Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü arandı.

İLGİLİ HABER İDO Bilet Ücretlerine Büyük Zam
Bursa'da denizde boğulan gencin bir gün sonra cesedi bulundu

Emniyet ekipleri baba Ali Gül’e ulaşırken, talihsiz genci arama çalışmaları başladı. vatandaşlar, elbiselerin bir gün önce saat 17.00’den beri sahilde olduğunu iddia etti. Sahil Güvenlik Komutanlığından görevli dalgıçlar da arama çalışmalarına katılırken, gencin cesedi kısa sürede bulundu.

Sınır dubalarının az ilerisinde, fazla derinliği olmayan bölgede dibe batmış olarak bulunan İsmail Can’ın cesedi dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarıldı.

Savcının incelemesinin ardından gencin cesedi kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler