Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da fuhuş operasyonu! 13 ilde 731 yakalama kararı

Samsun merkezli 13 ilde yapılan eş zamanlı fuhuş operasyonunda 731 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonunun Türkiye'nin en büyük fuhuş operasyonlarından biri olduğu belirtildi.

Yayınlanma:
Bursa'da fuhuş operasyonu! 13 ilde 731 yakalama kararı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı talımatıyla bu sabah Samsun merkezli olmak üzere Konya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Muğla, Hatay, Mersin, Adana, İzmir, İstanbul ve Ankara’nın da içinde yer aldığı 13 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. Sabah saat 06.00’da başlayan ‘Son Kapı 1’ adı verilen fuhuş operasyonuna 1781 polis katıldı.

Türkiye’nin en büyük fuhuş operasyonlarından biri olan ve 731 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu baskında çok sayıda kişi gözaltına alındı. ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ ve ‘Örgütlü olarak fuhuş yaptırmak’ suçlarından gözaltına alınanlar arasında 30 eskort sitesinin yöneticilerinin de yer aldığı belirtildi. Öte yandan şüphelilerin toplam 2 milyon TL’lik mal varlığına da el konuldu. Soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler