Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da gece çalışan kapkaçcı gündüz yakalandı!

Bursa’da, gece saatlerinde yaşlı kadınların çantalarını çalan motosikletli kapkaççı, son işini gündüz yapınca yakayı ele verdi. 

Yayınlanma:
Bursa'da gece çalışan kapkaçcı gündüz yakalandı!

Olay Maksem Mahallesi’nde meydana geldi. G.Ö.’nün (58) çantası motosikletli kapkaççı tarafından çalındı. Bunun üzerine Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan kamera incelemeleri neticesinde şüphelinin Yakın T. (40) olduğu tespit edildi. Şüpheli, Hürriyet Mahallesi’nde evine girerken gözaltına alındı.


Şüphelinin bu olay dışında 4 kadını daha çantalarını kapkaç yoluyla çaldığı belirlendi. Şüphelinin gece 22.00 ile 01.00 saatleri arasında şehrin belli noktalarında motosiklet ile kadınların yanına sokulup çantalarını çaldığı ortaya çıktı. Son işini gündüz saatlerinde yapan kapkaççı, güvenlik kamerasına yansıyınca yakalandı. Şüphelinin motosiklet ile kameranın önünde geçtiği görülüyor. Gece ise, motosikletle uzaklaştığı sırada bir kadının çığlık sesleri kameraya yansıyor.
Zanlı Yakın T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler