Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da ifade vermeye gitti, adliye merdivenlerinde can verdi

Bursa Adliyesi'ne ifade vermek için gelen 50 yaşındaki Dilek O. adliye çıkışı merdivenlerde kalp krizi geçirdi. Olay yerinde kalp atışlarının durduğu öğrenilen kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Yayınlanma:
Bursa'da ifade vermeye gitti, adliye merdivenlerinde can verdi

Bursa’da geçtiğimiz günlerde merdivenlerden düşerek kollarını kıran Dilek O. olayla ilgili ifade vermek üzere Bursa Adliyesi’ne geldi. Konuyla ilgili ifade veren Dilek O. öğleden sonra saat 14.30 sıralarında adliyeden ayrıldı. Adliyenin girişindeki merdivenlerden indiği sırada fenalaşan kadın merdivenlere yığıldı.

Beraberindeki yakınlarının çığlıkları üzerine olay yerine çok sayıda vatandaş akın etti. Yerde yatan kadına ilk müdahaleyi adliye doktoru yaptı. Daha sonra 112 Sağlık ekiplerine teslim edilen kadın kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Polis olayın ardından adliye merdivenlerinde inceleme yaptı. Dilek O.’nun olay yerinde kalbinin durduğu belirtildi. Tahkikat sürüyor. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler