Bursa'da iki güçlü dernek buluştu

Bursa'da iki güçlü dernek buluştu

DOSABSİAD’da gerçekleşen ziyarette BALKANTÜRKSİAD ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. DOSABSİAD16. Genel Kurul Toplantısı sonrası göreve gelen İbrahim Öztürk ve yönetimine yeni hizmet dönemi için hayırlı olsun dileklerini sunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, DOSAB’ın Bursa sanayisi için önemli bir bölge olduğunu ifade etti.

Sivil toplum kuruluşları olarak Bursa’yı büyütmeye ve geliştirmeye gayret gösterdiklerini söyleyen Tunakan, “Bursa bizim için çok önemli, Bursa’ya hizmet etmeyi asli görevimiz olarak görüyoruz. Bu amaç doğrultusunda BALKANTÜRKSİAD olarak Bursa ve Balkanlar arasında ekonomik köprüleri sağlamlaştırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda BTSO ve bakanlıklarımızca hayata geçirmeyi planladığımız Balkantürk Ticaret Merkezi için adımlarımızı hızlandırıyoruz. DOSABSİAD ile işbirliği içerisinde çalışmak bizleri her zaman mutlu edecektir, elbirliği ile Bursa ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk ise genç ve dinamik bir ekiple, yeni dönemde önemli projeleri hayata geçireceklerinin altını çizdi. BALKANTÜRKSİAD’ı Balkantürk Ticaret Merkezi projesi için tebrik eden Öztürk, “Balkanlar hem Bursa hem ülkemiz için önemli bir coğrafya, bizler de bu bakir bölgeyi çok önemsiyoruz. DOSABSİAD olarak biz de bu yıl 30. yılımızı kutlayacağız. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte 30. yılımızda ekonomik ve sosyal anlamda güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bu doğrultuda BALKANTÜRKSİAD’la işbirliği yapmak bizleri son derece mutlu edecektir” dedi.

Ziyaret sonrasında BALKANTÜRKSİAD Başkanı ve DOSABSİAD Başkanı birbirlerine dernek flaması ve hediyeler takdim ettiler.