Bursa'da isyan ettiren olay! Kulaklarını kesip sokağa bıraktılar

Bursa'da isyan ettiren olay! Kulaklarını kesip sokağa bıraktılar

Edinilen bilgiye göre, Merkez Osmangazi ilçesinde 2 kulağı birden kökünden kesilip sokağa bırakılan yavru köpeği gören Zeynep Dimidoa isimli bayan köpeği alıp veterinere götürdü. İki kulağı birden kesici aletle kesilen yavru köpek bayıltılıp kulaklarına operasyon yapıldı. 

Yavru köpeğe müdahale eden veteriner Şadi Güngör, "Yavru köpek bize getirildiğinde vahşice kulakları kesilmiş haldeydi. Çok acı çekiyordu. Sonrasında biz burada gerekli müdahaleleri yaparak hayati tehlikesini giderdik.  Aslında bu tip girişimler yıllardır yasaklanmış girişimlerdir. Düşünün tırnağınızı derin kesseniz acısı bir hafta on gün sürer. Yavru köpeği kulakları anestezi ve sakinleştirici uygulanmadan kesilmiş bunun şokunu ve travmasını da yaşıyordu. Gereken müdahaleyi yaptık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bir iki hafta içerisinde sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" dedi. 

Köpeği bulup veterinere getiren hayvansever Zeynep Dimidoa ise yavru köpeği bu hale getirenlerin bir an önce bulunmasını istediğini belirterek köpeğin tedavisinin tamamlanmasının ardından tüm bakımlarının Patisev isimli dernek tarafından üstlenileceğini söyledi. Dimidoa yavru köpeğe Fındık ismini verdiklerini dile getirdi.