Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da kadın sürücü doğalgaz borusuna çarpıp takla attı!

 Bursa'da bayan sürücünün çarptığı doğalgaz borusu patladı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan otomobil içerisinde bulunan aile çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıldı. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Yayınlanma:
Bursa'da kadın sürücü doğalgaz borusuna çarpıp takla attı!

Olay merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Fatma S. idaresindeki 16 TE 066 plakalı araç ara sokakta direksiyon hakimiyetine kaybedince bir evin doğalgaz borusuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle patlayan doğalgaz borusu çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, Fatma S.’nin kullandığı otomobil yan yattı.

Otomobil içerisinden çıkamayan Fatma S. ve ailesi çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve Bursagaz ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Bursagaz ekipleri dağıtım kutusuna müdahale ederek gazı kesti. Korku dolu anların yaşandığı olay güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler