Bursa'da katliam yaptı! Sözleri kan dondurdu!

Bursa'da katliam yaptı! Sözleri kan dondurdu!

Bursa'nın Mudanya İlçesi Evciler köyünde dün akşam iftar saatinde babası Hasan, eşi Havva ve çocukları Rümeysa ve Süleyman S.'yi tabancayla vurarak öldüren 42 yaşındaki Hamza S.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor. 



DHA'nın haberine göre, Mudanya ilçesinde yaşayan Hamza S., lise öğrencisi kızı 18 yaşındaki Rümeysa ve oğlu 15 yaşındaki Süleyman ile birlikte, eşi 38 yaşındaki Havva S.'nin de birkaç gün önce gittiği Evciler köyündeki babaevine gitti. Psikolojik sorunları nedeniyle ilaç tedavisi gördüğü belirtilen Hamza S., burada tabancasını çekip, dehşet saçtı. Hamza S., babası Hasan S. ile çocukları Rümeysa ve Süleyman'a kurşun yağdırdı. Hamza S., kaçmaya çalışan eşi Havva S.'yi de sığındığı evin önündeki sundurmada yakalayıp tabancayla vurdu, ardından da bıçağı boğazına sapladı.



İlçe sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Hasan S. ile gelini Havva ve torunları Rümeysa ve Süleyman'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayın ardından 'Görevimi yaptım, huzuruluyum' dediği öne sürülen

Hamza S. gözaltına alınırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.