Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da kazada can pazarı! Çok sayıda yaralı var!

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen araçta bulunanlar faciadan kıl payı kurtuldu.

Yayınlanma:
Bursa'da kazada can pazarı! Çok sayıda yaralı var!

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Otosansit kavşağında gerçekleşti. Kazaya karışan iki araçta bulunan sekiz kişi yara alırken yaralıların durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.

Kaza, Bursa’da Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Ayten Y.(45) idaresinde araç, kavşak üzerinde bulunan ışıklardan geçtiği sırada Yusuf B.(32) idaresindeki araca yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta yol kenarına savrulurken Yusuf B. ve araçta bulunan iki kadın, üç çocuk yaralandı.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa'da meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen araçta bulunanlar faciadan kıl payı kurtuldu.

Kazada içe çöken sol tarafta oturan Dilber B.(30) araç içinde sıkıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarılan Dilber B. Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yusuf B.’nin aracında bulunan Yusuf B.’nin yengesi Vildan B.(34) ve çocuklar İlker Salih B.(5), Yunus Emre B.(2) ile Nursena B.(4) ise hafif yaralı olarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Diğer araçta bulunan Ayten Y. ve kızı Ayşe Y. ise kaza sonrası şok geçirdi. Olay yerinde bulunan ambulansta tedavi edilen anne kız kontrol için hastaneye götürüldü. Kaza ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlatırken hurdaya dönen araçlar çekici ile çekilerek yol trafiğe açıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler