Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da Kızılay'dan Çocuk Festivali'ne davet

Türk Kızılayı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında geleneksel hale getirdiği, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Mavi Çocuk Festivali, Mudanya Altıntaş Kızılay Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilecek. 

Yayınlanma:
Bursa'da Kızılay'dan Çocuk Festivali'ne davet

Türk Kızılayı Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, bütün miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve geleneksel hale getirdikleri festivale herkesi davet etti. Dokunmazer, “Geleceğimizin teminatı, yaşama sevincimiz çocuklarımız için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türk Kızılayı Bursa Şubesi olarak Mudanya Altıntaş Kızılay Gençlik Kampı’nda 22 Nisan Pazar Günü saat 09:30’da başlamak üzere Mavi Çocuk Festivali düzenleyeceğiz. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz festivale, mülteci ve sığınmacı çocuklar, spastik engelli çocuklar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü koruması altında olan çocuklar, gazi ve şehit çocukları ve maddi imkanı olmayan 9-11 yaş arası toplam 560 evladımızın katılımı hedeflendi” dedi. 
“Türk Kızılayı çatısı altında arkadaşlık, sevgi, saygı, gönüllü çalışma bilincine sahip, her türlü ortamda kendini ifade edebilen, kişilikli, başarılı ve mutlu olan geleceğin Kızılaycılarını yetiştirmek hedefimizdir” diyen Başkanı İbrahim Dokunmazer, şunları kaydetti: 
“Gün boyunca uygulanacak programda çocuklara liderlik yapacak Uludağ Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu’ndan 40 gönüllü öğrenci, Kızılay Toplum Merkezi Gönüllülerinden 75 gönüllü öğrenci, Kızılay Bursa Gönüllü Kadın ve Gençlik Kolları ve Kızılay çalışanları görev alacak. Bu kadro bütün misafirlerimizle tek tek ilgilenecek. 150 yıldır Türk Kızılayı çatısı altında geleceğe yürüyen çocuklarımız için düzenlenecek festival birlik ve beraberlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacak.” 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler