Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da kızkardeşine tecavüz eden adamı öldürmüştü! Alkışlarla cezaevine gönderildi

Bursa'da geçtiğimiz gün engelli kız kardeşine tecavüz eden arkadaşını öldürdüğü için tutuklanan cinayet zanlısına mahalleli sahip çıktı. Yaklaşık 300 kişilik bir grup toplanarak cinayet zanlısının ailesi ile bir araya geldi. 

Yayınlanma:
Bursa'da kızkardeşine tecavüz eden adamı öldürmüştü! Alkışlarla cezaevine gönderildi

Olay, Bursa’nın Merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde meydana geldi. Polis ekipleri geçtiğimiz gün bir otomobilde başından ve karnından vurulmuş halde Mehmet K. isimli şahsı buldu. Olayın ardından inceleme başlatan ekipler Y.P. isimli şahsın M.K.’yi engelli kardeşine tecavüz ettiğini öne sürerek öldürdüğünü belirledi. Ardından gözaltına alınan Y.P. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Cezaevine alkışlarla gönderdiler 
Katil zanlısını cezaevine götüren polis ekipleri adliye çıkışında bir grup vatandaşın alkışladığını görünce şaşkına döndü. Adliye içerisindeki polisler de alkış seslerini duyunca protesto gösterisi olduğunu zannedip dışarıya çıktı. Ama ilginç durum tüm görevlileri şaşırttı. 
Zanlı Y.P. alkışlar eşliğinde cezaevine gönderildi. Bir gün sonra Y.P.’nin oturduğu mahallede yaklaşık 300 kişilik grup toplanarak zanlının evine kadar yürüdü. Zanlının ailesiyle görüşen grup Y.P.’nin annesini de teselli etmeye çalıştı. 
Y.P.’nin annesi, “Oğlum cinayet işlemedi, namusunu temizledi. Benim işitme engelli kızım var. O adam benim kızımı kandırdı ve 3 yıl boyunca şantaj yoluyla benim kızımdan para aldı. Oğlum bunu duyunca dayanamadı namusunu temizledi. Cinayet işlemedi ben oğlumu istiyorum. Adalet yerini bulsun oğlum benim elim ayağım kolum her şeyim. Babası hasta benim diğer 4 çocuğum da engelli, oğlum geri gelsin” diye konuştu. Ailesi ve arkadaşları da açıklamalarda bulunduktan sonra taciz ve tecavüz olaylarına karşı idam getirilmesini istedi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler