Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da Köfteci Yusuf'a dalmıştı! Suç makinesi çıktı!

Bursa’da, cinayet suçundan arandığı gün, sürücüsünü yaralayıp gasp ettiği araç ile köfteci dükkanına dalarak 13 kişinin yaralanmasına sebep olan zanlının 230 promil alkollü olduğu ve 15 ayrı suçtan polis tarafından arandığı öğrenildi. 

Yayınlanma:
Bursa'da Köfteci Yusuf'a dalmıştı! Suç makinesi çıktı!

Edinilen bilgiye göre, fabrika işçisi olan Gürbüz Kömür’ün (53) cumartesi günü Demirtaş Mahallesi’nin Tepecik mevkiindeki tarlada cansız bedeni bulundu. Akçağlayan Mahallesi’nde oturan Kömür’ün, yapılan inceleme sonunda tabancayla kalbinden vurulduğu ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kömür’ü alkol alma bahanesiyle tarlaya götüren 36 yaşındaki Okan A.’nın öldürüp Kömür’e ait aracı da alarak olay yerinden kaçtığını belirledi. Polis plakası belirlenen otomobili Çırpan Mahallesi’nde terk edilmiş halde buldu.

Ekipler Demirtaş’taki cinayeti soruştururken, gece Alemdar Mahallesi’nde Yusuf Ay isimli kişinin 3 kurşunla vurulduktan sonra aracının gasp edildiği ihbarı geldi. Ağır yaralanan Ay, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de tedavi altına alınırken gasp edilen aracıda polis tarafından takibe alındı. Araç, Çevre Yolu Botanik Park istikametinden İstanbul istikametine seyrederken MOBESE kameraları tarafından ikaz verince, polis ekipleri peşine düştü. Saat 22:45’te başlayan kovalamaca 10 dakika sonra Okan A. idaresindeki ticari aracın Yeni Yalova Yolu üzerindeki Köfteci Yusuf isimli iş yerine dalmasıyla son buldu. 

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa’da, cinayet suçundan arandığı gün, sürücüsünü yaralayıp gasp ettiği araç ile köfteci dükkanına dalarak 13 kişinin yaralanmasına sebep olan zanlının 230 promil alkollü olduğu ve 15 ayrı suçtan polis tarafından arandığı öğrenildi. 

Kovalamaca sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A. yol kenarındaki iş yerinin ön cephe çerçevelerini kırıp içeri girdi. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken o sırada restoranda yemek yiyenlerin çoğunluğunu oluşturduğu 2’si ağır 13 kişi yaralanarak Bursa’da ki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılar arasında bulunan ve aşırı alkollü olan Okan A. tedavi için götürüldüğü hastanede gözaltına alındı. Yapılan kimlik incelemesinde Okan A.’nın tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Demirtaş’taki cinayet ile Alemdar’da yaşanan gasp ve yaralama olaylarının faili olan Okan A.’nın 15 suçtan arandığı ve hakkında 8 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Okan A.’nın hastanede yapılan alkol muayenesinde 230 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Ameliyata alındığı için ifadesi alınamadı

230 promil alkollü olduğu için ilk ifadesi alınamayan zanlı Okan A’nın kaza sırasında aldığı darbeler sebebiyle vücudunun çeşitli yerlerinde ödemlerin oluştuğu, bir kolunun kırıldığı ve ameliyat edildiği, bu yüzden halen ifadesinin alınamadığı öğrenildi.

Öte yandan tarladaki cinayetle başlayan ve köftecide son bulan suçların faili olan Okan A.’yı gözaltına alan polis yetkilileri, olayın seri suçlar şeklinde devam etme ihtimali bulunduğunu, ancak meydana gelen kazayla zanlının yakalanmış olmasının bunun önüne geçtiğini vurguladı. Suç makinesi Okan A.’nın öldürdüğü fabrika işçisi ile yaraladığı kişiyi hiç tanımadığı da belirtilirken, internetten tanıştığı iddia edilen Gürbüz Kömür’ün aracına Merinos Metro İstasyonu yakınlarında binen Okan A.’nın otomobile bindikten sonra fabrika işçisini Demirtaş’a götürdüğü birlikte alkol alırken araçta başlayan tartışma neticesinde Kömür’e araç içerisinde ateş edip cinayeti işlediği, bir gün sonra yine hiç tanımadığı Yusuf Ay’ın da otomobiline aynı şekilde binerek onu da öldürmek istediği, Güneştepe’de oturan Ay’ı yaralı halde yolda bırakıp gasp ettiği aracı ile Gemlik ilçesine kaçmak isterken kaza yapıp yakalandığı öğrenildi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler