Bursa'da korona virüsü yenen hastalar alkışlarla yolcu ediliyor

Bursa'da korona virüsü yenen hastalar alkışlarla yolcu ediliyor


Bursa valiliği dün 19 hastanın korona virüsünü yendiğini tedavileri tamamlanıp taburcu edildiklerini açıkladı. Bugünde açıklama yapan valilik Gürsu ilçesindeki bir hastanede korona virüs tedavisi gören 2 kadın hastanın korona virüsü yendiğini ve taburcu edildiğini açıkladı.


Hastanede tedavileri tamamlanan 2 kadın sağlık çalışanları tarafından ayakta alkışlanarak hastanenin çıkış kapısına kadar uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı görüntüler sosyal medyada da büyük ilgi gördü.


Bursa Valiliğinin Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İlimizde ilk pozitif vak'amızı evine uğurlamanın mutluluğu. Umut oldu bize. Yaşam için... Birlikte başaracağız" ifadeleri kullanıldı.

 Bursa'da korona tedavisi gören 69 yaşındaki bir hasta alkışlarla taburcu oldu

 Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten güzel haberler gelmeye başladı. Bursa'da 69 yaşındaki bir hasta bugün alkışlarla taburcu oldu.
İnegöl Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilen 69 yaşındaki bir hastanın virüsü yenmesinin ardından sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu oldu. Duygusal anların yaşandığı görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak büyük ilgi gördü.

Karacabey'de korona virüsü yenen hasta alkışlarla taburcu edildi
Karacabey'de, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedavisi tamamlanan H.T. alkışlar eşliğinde taburcu edildi.
Karacabey’e misafirlik için İstanbul’dan geldiği iddia edilen H.T. (55) yüksek ateş nedeniyle Karacabey Devlet Hastanesine başvurması sonucu, şahısın korona virüs testi pozitif çıkınca karantinaya alındı. Tedavi altına alınan H.T., Karacabey Devlet Hastanesi doktor ve sağlık çalışanlarının üstün başarı ve gayretleriyle korona virüsü yenerek, sağlığına kavuştu. En son testleri negatif çıkan H.T. taburcu edildi. Hastane yönetimi, doktorlar ve sağlık çalışanları H.T.’yi alkışlar eşliğinde taburcu etti.