Bursa'da otel konforunda hastane

Bursa'da otel konforunda hastane

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu, gazetecilere yeni hastaneyi tanıttı. Alemdaroğlu, haftada bir gün poliklinik yapan cildiye doktorunun Ocak 2016'da tayin edileceğini, bir diğer önemli olan kardiyolog ve psikiyatrist için taleplerini Sağlık Bakanlığı'na ilettiklerini söyledi. Başhekim Alemdaroğlu, bölgede duvarları tek kurşun kaplı ameliyathaneye sahip hastane olduklarını söyledi. Kısa zaman içerisinde ameliyatlara başladıklarını anlatan Alemdaroğlu, modern cihazlarla donatılı ameliyathanemizde günde 6 ila 7 arasında cerrahi işlem yapmaktayız. Şunu da önemle belirteyim, ağrısız sızısız kapalı prostat ameliyatı gerçekleştirdik" dedi.
Yeni İznik Devlet Hastanesi'nde 3 ameliyathane bulunduğunu anlatan Alemdaroğlu, "Ameliyathanede kullanılmak üzere seyyar röntgen cihazımız dahi mevcut. Bunun yanında radyoloji bölümümüzde dijital röntgen cihazımızla en hızlı bilgisayarlı görüntü hizmeti vermekteyiz. 10 adet de yoğun bakım ünitesi odamız mevcut" diye konuştu.

OTEL KONFORUNDA HASTANE
16 bin metre kare kapalı alanda sağlık hizmeti veren İznik Devlet Hastanesi, tam bir 5 yıldızlı otel konforunda. 75 yataklı hastane de tek ve çift kişilik odalar mevcut. Her bir oda 28 metre kare, içerisinde televizyon, buzdolabı, refakatçı koltuğu, duş ve tuvalet bulunuyor. Hastaların rahatı için her şey düşünülmüş.