Bursa'da pompalı tüfekle saldırı!

Bursa'da pompalı tüfekle saldırı!

Olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde 23:00 sıralarında meydana geldi. İnegöl'de kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar Cerrah mahallesinde bulunan bir tekel bayisine araç içerisinden pompalı tüfekle ateş açtılar. Saldırı sırasında pompalı tüfekten çıkan saçmalardan biri tekel bayi içinde bulunan çalışanlardan 27 yaşındaki Recep Koyun’a isabet etti. Olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahıslar geldikleri araçla kaçarak kayıplara karıştı.


Kanlar içinde kalan Recep Koyun, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Olayı yerine gelen İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahlı saldırıyı düzenleyen şahısların bulunması için geniş çaplı tahkikat başlattı. Gencin ölüm haberini alan ailesi ve dostları hastaneye akın etti.
Gencin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.