Bursa'da sahte polis şoku!

Bursa'da sahte polis şoku!

Olay, Nilüfer'in Üçevler Mahallesi'nde bir markette meydana geldi. Kimliği henüz bilinmeyen şahıs, yanında küçük bir çocukla alıveriş yapma bahanesiyle Nevzat Çetin’e ait markete girdi. Kendini İstanbul'da polis olarak tanıtan şahıs, market sahibi Çetin’e alkol alacağını belirtti. Daha sonra zaman kazanmaya çalışan şahıs, yanında getirdiği çocuğa, "Ne istiyorsan al" diyerek elinde bulunan poşetleri doldurmaya başladı. Market sahibi ile muhabbet eden zanlı, müşterilerin gelişini fırsat bilerek, doldurduğu poşetleri kapının önüne koydu. 


Ardından market sahibi Çetin’e sigara içeceğini söyledi. Daha sonra şahıs kapının önüne çıkarak hızla uzaklaştı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Market sahibi polise haber verdi. Ekipler güvenlik kameralarını incelemeye alırken, yaklaşık 400 lira değerinde alkol çalındığı tespit edildi. 
Market sahibi Çetin, “Yanında bulunan çocuktan ve kendisini İstanbul'da polis olarak tanıtmasından dolayı şüphelenmedim. Diğer müşterilerle ilgilenirken, 400 liralık alkol mamullerini yanında getirdiği poşetlere doldurup kaçmış” dedi. 
Ekipler zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla alakalı tahkikat devam ediyor.