Bursa'da saniye saniye hırsızlık!

Bursa'da saniye saniye hırsızlık!

Olay Osmangazi ilçesine bağlı Doğanbey Mahallesi'nde bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, büfe görevlisi Güral Ertan'ın yanına gelen iki kişi yol sorma bahanesiyle büfeciyi oyalamaya başladı. Bu sırada elinde telefonla büfeye giren bir kişi bir süre telefonla konuşur gibi yaptıktan sonra kasaya yöneldi. Etrafı kolaçan ettikten sonra kasaya bir kez daha yönelen zanlı, 6 bin lirayı çalarak büfeden çıktı. Büfeci Ertan'ın fark etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Hırsızlık anı kameraya yansıdı

Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı. Görüntülerde, büfeye telefonla konuşan bir şahsın geldiği ve etrafı kontrol ettiği görülüyor. Daha sonra kasaya giden ve tekrar etrafı kontrol ettikten sonra ikinciye tekrar kasaya yönelen şahıs paraları alıp büfeden çıkıyor.
Büfe sorumlusu Erol Çanka, "Büfede arkadaşımızın bulunduğu sırada 2 kişi gelmiş. Onlar arkadaşı oyalarken, 1 kişi de içeriye girmiş. Görüntülerde olduğu gibi bir kez kasaya gidiyor, etrafı kontrol ettikten sonra ikinci gidişinde 6 bin lirayı alıyor" dedi. Polisin, 3 şüpheli şahsı bulmak için başlattığı tahkikat sürüyor.