Bursa'da sukayağı yarışması nefes kesti

Bursa'da sukayağı yarışması nefes kesti

Sukaypark’ta gerçekleştirilen “15 Temmuz Osmangazi Belediyesi Wakeboard Yarışması” nefes kesti. 18 yaş altı, open ve master olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya Bursa Samsun, Antalya, Kocaeli ve Türkiye’nin farklı illerinden toplam 67 sporcu katıldı. İlk gün gerçekleştirilen eleme müsabakalarının ardından 47 sporcu finallerde mücadele etmeye hak kazandı. Finalde hünerlerini sergileyen bayan ve erkek sporcular, birbirinden heyecan verici hareketlere ve renkli görüntülere imza attı.
Jüri üyelerinin yaptığı puanlama sonucunda 18 yaş altı erkeklerde birinci Rıdvan Ali Atmaca, bayanlarda ise Hilal Doğan oldu. Open erkekler kategorisinde Abdullah Doğuer, bayanlar kategorisinde Elnur Hasovalı birinci olurken, master erkekler kategorisinde ise kürsünün birinci basamağında Mert Gözüküçük yer aldı.
Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı vatanını, milletini ve bayrağını korumak için şehit olan vatandaşlarımızı unutmadık. Final mücadelelerinde sporcular arasında kıyasıya rekabet yaşanırken ortaya da çok güzel akrobatik hareketler çıktı. Osmangazi Belediyesi olarak spor alanında çok ciddi yatırımlar yapıyoruz”