Bursa'da tartıştığı eşini boğarak öldürdü!

Bursa'da tartıştığı eşini boğarak öldürdü!

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 18.00 sıralarında Dereçavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet K. (38), eşi Emine K. ile (37) ile araç içerisinde tartışmaya başladı. Ailevi problemler yüzünden başlayan tartışmada Ahmet K, karısı Emine K'nın boğazına yapıştı. Karısının şuurunu kaybettiğini fark eden Ahmet K, eşini bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Arabadaki Emine K'nin hareketsiz bir şekilde yattığını gören çevredeki vatandaşlar 112'ye haber verdi. Emine K. yoğun bakıma alınırken, yakalanan şüpheli Ahmet K, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

12 saat boyunca yoğun bakım ünitesinde kalan Emine K.'nın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Kadının ailesinin onayı alındıktan sonra organlarının alınabileceği öğrenildi.

20 YIL ÖNCE KAÇARAK EVLENMİŞLER

Bursa'da tartıştığı eşi Ahmet Keskin tarafından boğazının sıkılması sonucu komaya giren ve tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitiren Emine Keskin'in 20 yıl önce ailesi kabul etmediği için Ahmet Keskin ile kaçarak evlendiği öğrenildi. Keskin çiftinin, geçim sıkıntılarının olmadığı en büyüğü 19 en küçüğü 4 yaşında olan 4 çocuklarının bulunduğu ve 14 yaşındaki erkek çocuklarının ise zihinsel ve bedensel engelli olduğu bildirildi.

Emine Keskin'in yakınları Ahmet Keskin'in psikolojik sorunları olduğu ve sinirli bir kişiliğe sahip olduğuna da iddia etti.

Emine Keskin'in cenazesinin yarın Bursa'da toprağa verileceği kaydedildi.