Bursa'da uzman çavuşun ölümünde büyük şüphe

Bursa'da uzman çavuşun ölümünde büyük şüphe

Emek mahallesinde Emek Birlik Cami'inde kılınan cenazeye İncebacak'ın yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Türk bayrağına sarılan tabutu İncebacak'ın silah arkadaşları taşıdı. 

Şırnak'ta Uzman Çavuş olarak görev yapan 24 yaşındaki Muhammet İncebacak, bir süre önce geldiği Bursa'daki ailesinin evinden 4 gün önce "Görev yerine gidiyorum." diyerek ayrıldı. Daha sonra İncebacak'tan haber alamayan ailesi polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Dün Öğle saatlerinde Geçit Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde zeytinleri ilaçlamaya gelen vatandaşlar yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin uzman çavuş İncebacak'a ait olduğunu belirledi. 24 yaşındaki Uzman Çavuşun çenesinin altından tek kurşunla vurulmuş olduğu, tespit edildi. Adli tıp morguna kaldırılan Uzman Çavuşun cenazesi yakınları tarafından Adli tıptan alındı. Kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

24 yaşındaki Uzman Çavuşun adli tıpta yapılan kontrolünde karnından ve çenesinin altından iki ayrı kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Genç astsubayın sır ölümü Adli tıp raporundan sonra belli olacak.