Bursa'daki çirkin saldırıya kınama

Bursa'daki çirkin saldırıya kınama

Olaylarda, Gençlergücü takım kaptanı Bedirhan, Enes ve kaleci Serkan ciddi şekilde darp edildi. Konuyla ilgili açılama yapan Gençlergücü Spor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu N. Kamuran Balkan, "28 Ağustos Pazar günü Bursa Arabayatağı sahasında karşılaştığımız Vakıfspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanmıştık.



Maçta sergilenen futbol skora da yansıdı ve maçın son dakikalarına 4-2 önde girdik. Maçın 88. dakikasında rakip tarafından geliştirilmeye çalışılan bir atak kalecimizde son buldu. Bu dakikada kalecimiz Serkan topu kontrolü altında tutarken, rakip takımın futbolcusu tarafından sert bir hamle ile yere düşürüldü.



Kalecimiz can havli ile kendisine sert bir şekilde vuran oyuncuya tepkisini gösterdiği anda bu kez yumruk darbesine maruz kaldı. Kalecimize darp girişiminde bulunan futbolcuya destek amaçlı Vakıfspor takım kaptanı Ebubekir'de koşarak kalecimize doğru gelince, soyunma odalarının bulunduğu bölgeden sahaya açılan kapı bir anda açıldı ve sahaya rakip takımın taraftarlarından yaklaşık 30 kişi girerek futbolcularımıza saldırma girişiminde bulundu. Futbolcularımız kendilerini korumak maksadı ile kendilerine linç etme girişiminde bulunan rakip takımın taraftarlarına ve futbolcularına karşılık vermeye çalıştılar. Tüm bu olaylar yaşanırken, maalesef güvenlikten sorumlu bir tane dahi polisin tesislerde olmaması üzüntü vericiydi. Saha içinde bulunan biz yönetici ve teknik adamlarımızın gayretleri ile olaylar çok daha fazla büyümeden önlendi" dedi.