Bursa FotoFest’e görev dağılımı

Bursa FotoFest’e görev dağılımı
Bu yıl dördüncüsü yapılacak ‘Uluslararası Bursa Fotoğraf Festilavi’nde (Bursa FotoFest) görev alacak olan gönüllülere Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala teşekkür etti.

BUFSAD ve Bursa Kent Konseyi (BKK) işbirliğiyle 6-11 Aralık 2014 tarihleri arasından düzenlenecek olan ‘4. Uluslararası BursaFotoFest’in hazırları tüm hızıyla sürüyor.

BKK Yürütme Kurulu üyesi Dr. Ceyhun İrgil, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku ve BKK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar’ın bilgi verdiği toplantıda, BKK Başkanı Semih Pala da gönüllülerle buluştu.

Bursa Kent Konseyi’nin farklı ve ses getiren programlar düzenlediğini belirten Semih Pala, “Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali de bunlardan bir tanesidir. Bursa’nın gücüyle yapılıyor. BursaFotoFest’e gönüllü olarak destek veren katılımcılara Bursalılar adına BKK Başkanı olarak teşekkür ediyorum. Festivalin başlaması ve devam etmesi Bursa ve Türkiye için önemli bir çalışmadır. Dr. Ceyhun İrgil dört sene önce bu konuyu gündeme getirdi. O günden beri hep beraber festivali yürütüyoruz. Bu işi profesyonel olarak değil, tamamen amatör ruhla sürdürüyoruz. Türkiye'nin en güçlü ve en aktif kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi, yılda 1500 etkinliğe imza atıyor. Herkese ve her kesime hitap eden herkesin kendini ifade edebildiği ortamlar oluşturuyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi olarak gereken desteği veriyoruz” dedi.