Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa Geçit Kavşağı yeniden trafiğe kapatılıyor

Yayınlanma:
Bursa Geçit Kavşağı yeniden trafiğe kapatılıyor

Bursa’da geçtiğimiz günlerde yeniden trafiğe açılan Geçit Kavşağı, yaşanan trafik çilesi sebebiyle UKOME kararıyla yeniden kapatılacak. 
Geçit Kavşağı, doğu-batı aksına dönüş yapan araçlar sebebiyle oluşan trafikten dolayı yaklaşık 2 sene önce trafiğe kapanmıştı. Bunun üzerine bölge halkı yolu tekrar trafiğe açtırmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Geçit Kavşağı’nın yeniden açılması yönünde karar verdi.

Sürücüler isyan etti
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü kavşağın yeniden ulaşıma açılmasıyla, adeta trafik felç oldu. Hafta sonu olması sebebiyle dün Mudanya’ya giden sürücüler hem gidiş hem dönüş yönünde büyük sıkıntı yaşadılar. Özellikle iş çıkış saatlerinde aşırı yoğunluğun olduğu trafik Organize Sanayi İstasyonuna kadar taştı.. Bursa ve Mudanya istikametine yaklaşık 200 araç geçerken, Balat ya da ters yönde dönüş yapan araç sayısı ise çok düşük sayıda kaldı. Bunun üzerine tekrar harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni bir UKOME kararı aldı. Geçit Kavşağı’nın bugün akşam saatlerinde yeniden trafiğe kapatılması bekleniyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Balat’a giriş sıkıntısını çözmüştü
Geçit Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi, Balat’a giriş sıkıntısını çözüm kavuşturmuştu. Bursa’dan Balat’a giden sürücüler, Geçit’teki Özdilek Kavşağı’ndan çevre yoluna girişten hemen sonra açılan yeni yolu kullanarak Balat’a ulaşıyordu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler