Bursa için flaş kar açıklaması!

Bursa için flaş kar açıklaması!

Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre Bursa'da hafta sonuna kadar kar yağışı devam edecek. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösterecek kar yağışı, bir çok bölgede ise karla karışık yağmur şeklinde yağacak.

Sıcaklıklar ise gece -1, gündüz saatlerinde ise 5 derece arasında olacak...

KÖY YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gece boyunca kapanan 88 mahalle yolunu trafiğe açtı. Bursa’da halen kar nedeniyle kapalı yol bulunmuyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 132 araç ve 320 personelle sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarında dün gece kardan kapanan 88 mahalle yoluna müdahale etti.

Çalışmalar kapsamında gece kapanan Büyükorhan’da 15, Gemlik’te 6, Gürsu’da 2, İnegöl’de 10, İznik’te 8, Keles’te 9, Kestel’de 12, Nilüfer’de 6, Orhaneli’nde 10, Osmangazi’de 9 ve Yenişehir’de 1 mahallenin yolu trafiğe açıldı. Halen Bursa genelinde kar nedeniyle ulaşıma kapalı yol bulunmuyor.

BUDO VE İDO SEFER İPTALİ

Öte yandan Marmara Denizi'nde etkisin arttıran fırtına nedeniyle İDO ve BUDO'da bir çok deniz otobüsü seferini iptal etti...