Bursa-İzmir yolu için Altepe'den açıklama geldi!

Bursa-İzmir yolu için Altepe'den açıklama geldi!

Merkezdeki ve kırsala giden tüm yollarda temizlik çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Altepe, "Şu anda 200' ye yakın araçla 400 personel çalışmayı sürdürüyor. Bursa merkezde önemli bir sıkıntı yok. Karacabey Uluabat bölgesinde ise hala devam eden bir sıkıntı var. Bizden de destek istediler. Makinelerimizi bölgeye gönderiyoruz. İhtiyaca göre daha fazlasını da göndereceğiz. " dedi.
 

BURSA'DAN YİYECEK YARDIMI YAPILIYOR 

Bursa İzmir karayolunun 45'nci kilometresindeki Karacaoba Mevkii'nde bu sabah kar ve tipi yüzünden iki aracın kayması sonucu kapanan karayolunda, oluşan kuyrukta mahsur kalan sürücü ve yolculara, Bursa AFAD kontrolünde yiyecek ve içecek yardımı yapılıyor. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin 5 bin kişiye erzak ve araçlara yakıt tedarik ediyoruz" dedi. Öte yandan Karacabey Kaymakamlığı'nın 500, Kızılay'ın ise 250 kişiye dağıtılmak üzere hazırladığı erzağı dağıtılmak üzere bölgeye gönderdi.

AKUT ve NAK ekipleri de mahsur kalan kişilere yardım amacıyla kayan araçların çekilmesi için bölgeye araç ve ekip gönderdi. 

Bursa Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, İzmir istikametine seyir halinde olan araçların gidişine izin vermiyor.