Bursa'nın bağımsız adayı yine meydanlardaydı

Bursa'nın bağımsız adayı yine meydanlardaydı

Ardından Bursa'da, siyasi parti liderlerinin konuşma yapıştığı Gökdere Bulvarı'nda trafiği kapatan polisin aldığı güvenlik önlemleri altında konuşan Demirtaş'ı burada hiç kimse dinlemedi. Buna rağmen 1 saat konuşan Demirtaş, Nilüfer İlçesi'nde yaptığı bir diğer mitingini de kimse dinlemeyince hayal kırıklığına uğradı. Seçim öncesi yaptığı çalışmaları aksatmayacağını belirten Demirtaş, tek kişinin dinlediği İnegöl ilçesinde ikinci bir miting yapacağını söyledi.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde oturan 6 çocuk babası Ali Osman Demirtaş, bağımsız aday olarak katılacağı 1 Kasım seçimleri öncesi İnegöl İlçesi'ndeki çay bahçesinde seçim çalışması yaptı. Demirtaş, burada 1 saat boyunca konuşurken, seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları boş masalara anlattı. Daha sonra Bursa'da, tüm siyasi parti liderlerinin halka seslendiği Gökdere Bulvarı'nda da miting düzenledi. Yolu araç trafiğine kapatan polisin önlem aldığı konuşmasını dinleyen hiç kimseyi bulamayan Demirtaş, aynı hayal kırıklığını bu kez Nilüfer İlçesi'ndeki açık hava mitinginde Demirtaş'ın burada da bir saat süren konuşmasını yine dinleyen olmadı. Seçim çalışmalarını sürdüreceğini belirten Ali Osman Demirtaş, şöyle dedi:

"Ben işadamıyım. Yurt içinde ve dışında mermer atölye ve restoranlarım var. Tüm mal varlığımı adıma kurduğum vakıfa bağışladım. Hedefim milletvekili seçilmek. Bu iş için 200 bin TL para ayırdım. Çalışmalarımı sürdüreceğim. İnsanların beni dinlememesi sorun değil. Çünkü seçilemeceğimi biliyorum."
Bursa'nın tüm ilçelerinde miting düzenleyeceğini kendisini bir kişinin dinlediği İnegöl ilçesinde ikinci bir miting yapacağını açıklayan Demirtaş, TBMM'ye gittiği zaman farklı bir siyaset izleyeceğini, yapacağı konuşmalar ile Bursa'nın gündeme geleceğini ekledi.