Bursa'nın ilçelerinde revizyon!

Bursa'nın ilçelerinde revizyon!

Gürsu ve Kestel'i ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında yapılması planlanan yatırımları değerlendirdi. Başkan Aktaş'ın ziyaret trafiğindeki ilk durak Gürsu oldu. Meclis salonundaki toplantıda konuşan Başkan Aktaş, bütçe gerçekliğini de düşünerek, başlanmış projelerin tamamlanacağını, bazı projelerde ise revizyona gidileceğini hatırlatarak, "Bursa, 17 ilçeden ibaret değil.
Gürsu başta olmak üzere her ilçenin ayrı bir değeri, ayrı bir güzelliği ve şehre ayrı bir katkısı var" dedi. İlçe çalışmalarının bölgenin dinamiklerinin fikir ve destekleri ile yürütülmesinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş,"İlçe belediye başkanının kanaati olmadan çalışmaların çok sağlıklı olmayacağına inanıyoruz. Gürsu ve Kestel'de yaptığımız toplantılarda öncelikli yatırımlar programa alındı, acil olmayanlar ise ötelendi" dedi.

Gürsu'nun ardından Kestel'e geçen Başkan Aktaş, burada da Belediye Başkanı Yener Acar'ı makamında ziyaret etti. Kestel Kaymakamı İskender Yöndem'in de katıldığı ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe projeleri ele alındı. Gürsu'da olduğu gibi Kestel'de de gerekli tüm yatırımların bütçe imkanları doğrultusunda zaman kaybedilmeden hizmete alınacağını kaydeden Başkan Aktaş, "İlçelerimiz için 'Neler yapabiliriz?' ile alakalı ilçe kaymakamlarımızın da katkıları ve yönlendirmeleri var. Tamamen sonuç odaklı olmaya çalışıyoruz. Tüm bürokratlarımız bu toplantılara katılıyor.
Herkes gerekli dersleri alıp, sevk ve idare ediyor. 15 aylık dar bir zaman var. Yük çok açık. Belirli sıkıntılar var. İnşallah ekip arkadaşlarımız, ilçe belediyelerimiz elbirliğiyle tüm bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. İlçelerimizin daha yaşanabilir kılınmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı