Bursa Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı sona erdi

Bursa Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı sona erdi

Kongre turizmi ve fuarcılık sektöründe Bursa'nın hak ettiği payı alabilmesi ve Bursa'da yapılmayan fuarların yapılması amacıyla Merinos AKKM ve Network Fuarcılık işbirliğiyle 2018 yılı içerisinde düzenlenen 7.fuar da sona erdi.

Sağlıklı yaşam ve spor alanında yer alan tüm unsurları aynı platformda buluşturan ve söyleşi panel ve çalıştaylarla içeriği zenginleştirilen Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı, sektör profesyonellerinin yoğun ziyaretine sahne oldu.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Network Genel Müdürü Hasan Eker şunları söyledi: "Çağımızın en önemli sorunlarından bir tanesi obezite, kardiyolojik hastalıklar ve diyabetik hastalıklardır. Bu sorunun çözümü de hastalık öncesi koruyucu önemlerdir. Bu koruyucu önemlerin en başında sağlıklı yaşam için beslenme, spor ve eğitime önem vermek gerekmektedir. Bu amaca hizmet etmek ve konu ile ilgili kamu kurumları ve sektörün bilgi paylaşımı yapma amacıyla düzenlediğimiz fuar amacına ulaşmıştır. Fuarımızda İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kamu kurumlarının yanı sıra özel sektör, hastaneler ve spor ile ilgili firmalarda stant açmıştır. İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiye'de örnek ve öncü olan sağlık yaşam merkezlerini tanıtmış, İl Milli Eğitim Müdürlüğü liselerde ödül alan öğrencilerin başarılarını sergilemiş, öğrencilerini motive etmiştir. Ayrıca Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü projelerini ve faaliyetlerini tanıtmış ve sportif aktivitelerle organizasyona zenginlik katmıştır. Şehir içi ve dışından gelen kurumların yaptığı etkinlikler içeriği dolu şekilde tamamlanmıştır. Katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, her zaman bizlerin yanımızda olan Bursa Valiliğimize ve Bursa Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum."