Bursa’da 15 Kişinin Yaralandığı Kazada 1 Kişi Kurtarılamadı

Bursa’da 15 Kişinin Yaralandığı Kazada 1 Kişi Kurtarılamadı

Bursa’da Uludağ gezisinden dönen bir midibüsün frenlerinin patlaması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 15 kişinden durumu ağır olan bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 16.30 sıralarında İnkaya-Doburca arasında yeni açılan Uludağ yolunda meydana geldi. Orhaneli Belediyesi’ne ait Mesut Alba (36) yönetimindeki 16 N 7888 plakalı midibüsle günübirlik Uludağ’a gezmeye giden vatandaşların aracı dönüş yolunda kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Çekirge Devlet Hastanesi ve Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişinin yaralandığı bildirilirken, yaralılardan E.M.(35), M.Y.(70), M.Y.(10), A.A.(64), A.T.(61), G.E.(24), E.A.,E.A.(23), M.A.(67) ve ismi alınamayan bir bebek Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Kazada yaralanan 5 kişi de Bursa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Yaralılardan durumu ağır olan 67 yaşındaki Mehmet Arabacı, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Savcılığın olayla ilgili soruşturması sürüyor.