Bursa'da akılalmaz hırsızlık!

Bursa'da akılalmaz hırsızlık!
Nilüfer’de yaşanan hırsızlık olayı duyanları hayrete düşürdü. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için parklara bırakılan beslenme noktasına bırakılan mamaları çaldı. İhsaniye Mahallesi’ndeki Bahri Karagöz Koruluğu’nda bulunan mamaları çalan şahsın araç plakasını alan bir vatandaş, durumu belediyeye bildirdi. Emniyet kayıtlarında Tofaş marka aracın trafikten men edildiği bilgisine ulaşıldı.

Olayla ilgili araştırmanın devam ettiği öğrenilirken, Nilüfer Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde bulunan 36 beslenme odağının çevresinde tedbir alınacağını belirtti. Veteriner İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban, sokak hayvanları için destek beklerken, kötü emelli kişilerin bu tür davranışlar sergilemesinin hoş olmadığını söyledi.

Büyükçoban, “Ekiplerimiz her gün besleme odaklarımıza 250 kilogram kuru mama bırakıyor. Evinde hayvan besleyen hiç kimsenin bu mamaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Gereken tedbiri alacak ve tespit ettiğimiz takdirde hakkında işlem başlatacağız” dedi.