Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Bursa’da hangi okullar tatil edildi?

Bursa'da yoğun kar yağışı nedeniyle 14 okulda eğitime ara verildi.

Yayınlanma:

Bursa‘da etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenci ve velilerin gözü Bursa Valiliği’ne çevrildi. Edinilen bilgiye göre Yıldırım ilçesindeki 14 okulun tatil edildiği öğrenildi.

Şiddettini her geçen saat arttıran kar yağışı Bursa’da hayatı felç ederken, Bursa Valiliği, şehir merkezindeki okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Türkiye Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen dondurucu havanın etkisine girdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar tatil edildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bir çok yol ulaşıma kapandı. THY, İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. Kar yağışının etkili olduğu İstanbul, Ankara’nın bazı ilçeleri, Kocaeli, Denizli ve Konya gibi pek çok şehirde okullar tatil edildi.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Bursa'da yoğun kar yağışı nedeniyle 14 okulda eğitime ara verildi.

Öte yandan Meteoroloji yetkililerinin ‘Kar yağışı Bursa’yı 3 gün boyunca etkisi altına alacak’ açıklaması dikkate alındığında beklentinin ilk ve orta dereceli okulların tatil edileceği yönünde olduğu ifade edildi.

Yaşanan son dakika gelişmesiyle Bursa Valiliği Yıldırım ilçesindeki 14 okulun kar yağışı nedeniyle tatil edildiğini duyurdu.

İşte o okullar:

Arif Nihat Asya İlkokulu , Peyami Safa Ortaokulu, Mahmut Çatalkaya Ortaokulu, Balabanbey İlkokulu, İhsan Dikmen 3 İlkokulu, Teferrüç Ali Osman Gür İlkokulu, İşgir Ortaokulu, Emir Sultan Anadolu Lisesi, Emir Buhari Ortaokulu, Fidyekızık Ortaokulu, Akçağlayan İHL , Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu, 100. Yıl Anadokulu ve Maltepe Anaokulu

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler