Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Bursa’da hırsızlar sipariş üzerine mi çalışıyor?

Bursa’da evinin önündeki otomobilinin 4 lastiği ve 4 jantı çalınan vatandaş isyan etti.

Yayınlanma:

Bursa’da sessizce aracı soyan hırsızlar, kayıplara karıştı. Bursa’da son günlerde benzer şekildeki hırsızlık olaylarında patlama yaşandığı bildirildi. Polis, hırsızların sipariş üzerine çalıştığını düşünüyor.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi Gökdere Boğazı sokağında oturan Bilal Oruç sabah işe gitmek için kalktığında, evinin önündeki 43 HK 164 plakalı otomobilinin lastik ve jantlarının olmadığını fark etti. Arcın lastik ve jantlarının sessizce çalındığını fark eden Oruç, olayı hemen 155 arayarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çalınan araçtan parmak izleri aldı.
Lastik ve jantları çalınan Bilal Oruç, “ Akşam saat 22.00’de arabamı evin önüne park ettim. Sabah kalktığımda aracımın lastiklerinin olmadığını fark ettim ve polise haber verdim. Lastik ve jant almaya kalksam bin liradan aşağı alamam. Bin liralık masrafım var” dedi.
Polis, son günlerde benzer şekilde 10’dan fazla hırsızlık olayı yaşandığını, zanlıların yakalanmasına çalışıldığını ifade etti.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler