Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa’da korkunç kaza! Lüks otomobil hurdaya döndü

Bursa’da aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, 100 metrelik mesafede taklalar atarak tarlaya uçtu.

Yayınlanma:

Mudanya yolundaki kazadan sonra hurda yığınına dönen lüks otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkadaşı şans eseri yaralı olarak kurtuldu. Mudanya yolundaki diğer kazada ise iki kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kaza dün gece 19.00 sıralarınlda Bademli kavşağı yakınlarında meydana geldi. 25 yaşındaki Enes Tunluk idaresindeki 16 ET 781 plakalı otomobil Bursa yönüne seyrederken aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç takla atarak 100 metre boyunca sürüklendi. Yol kenarında bir peyzaj dükkanına çarpıp ardından tarlaya uçarak duran araçta Enes Tunluk ve yanındaki Selim Sarı yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar 112 ekiplerince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇLAR DUVARA ÇARPARAK DURABİLDİ
Bursa’da meydana gelen bir başka kazada ise kontrolden çıkan 2 otomobil metro istasyonunun duvarına çarparak durabildi.
Kaza, Organize Senayi metro istasyonu yanında yaşandı. 16 RM 096 plakalı aracın sürücüsü F.P (20) şerit değiştirmek isterken arkadan gelen T.G (30) idaresindeki 34 KU 9820 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kaza sonrası kontrolden çıkan 2 otomobil sürüklenerek metro duvarına çarparak durabildi. Sürücüler civardaki vatandaşlar yardımıyla araçlardan çıkarıldı. Kaza mahalline gelen 112 Acil Servis ekipleri, hayati tehlikesi bulunmayan F.P ve T.G.’ye olay yerinde müdahale etti. Olay yerine gelen çekici, araçları yoldan kaldırarak trafiği akışına bıraktı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler