Bursa’da patlama! Ölü ve yaralılar var...

Bursa’da patlama! Ölü ve yaralılar var...

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir fabrikada buhar kazanında meydana gelen patlamada 5 kişi hayatanı kaybetti. Çok sayıda da yaralı var.
  Ankara Yolu üzerinde bulunan bir boyal fabrikasında bugün sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası çevredeki binalar sallanırken, vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Buhar kazanının patladığı öğrenilirken, fabrikanın çatısı çöktü. Çok sayıda işçinin yaralandığı bildirildi. Bölgeye afad, itfaiye, UMKE ve 112 ekipleri sevk edildi.

BİNA TAMAMEN YIKILDI

Bursa'nın merkez Gürsu ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Gökkuşağı Boya imalathanesinde bugün saat 10.49'daki patlamanın buhar dairesinde meydana geldiği belirlendi. Binanın tamamen yıkıldığı, çevredeki çok sayıda aracın kullanılamaz hale geldiği patlama sonrasında 5 kişinin öldüğü, 9 kişinin ise yaralandığı, yaralılar arasında durumu ağır olanların da bulunduğu bildirildi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük olay yerinde, ilgililerden bilgi aldı. Yetkililer olay sırasında buhar kazanın bulunduğu bölümde 9 işçi ve bazı müşterilerin olduğunu söyledi.