Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa’da sağlık çalışanları bayramı eyleme çevirdi!

Bursa Dörtçelik Çocuk hastanesi Sağlık Sen üyesi sağlık çalışanları, yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansımamasını protesto etti.

Yayınlanma:

Sağlık çalışanları, müjde edilen nöbet ücretleri, yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansıması gibi düzenlemelerin hayata geçmediği gerekçesiyle 14 Mart Tıp Bayramını eyleme çevirdi.
 Sağlık-Sen adına açıklama yapan Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, “Sağlık çalışanlarının umutla beklediği, yıpranma payı, ek ödemelerin emekliliğe yansıması gibi hususlarda yapılan açıklamalar ve değinilmeyen lisans tamamlama ve kreş hakkı gibi konular nedeniyle 14 Mart Tıp Bayramında hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bize müjde olarak açıklanan nöbet ücretlerinde yüzde 50 oranında artışı, çalışanlar olarak memnuniyetle karşılıyoruz. Nöbet ücretleri dışında sağlık çalışanları olarak, uzun yıllardır mücadelesini verdiğimiz yıpranma payı ve ek ödemelerinin emekliliğe yansıması konularında ise Sağlık Bakanlığı yetkililerinin bizleri yanılttığı ortadadır. Sağlık-Sen olarak, taleplerimizin olduğu kadar verilen sözlerin hayata geçmesi konusunun da takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bizler Sağlık Sen üyeleri olarak işimize sahip çıktığımız ve işimizi bırakmadığımız gibi, hedefe ulaşana dek bu işin peşini de asla bırakmayacağız” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler