Bursa'da sevgili dehşeti

Bursa'da sevgili dehşeti

Bursa’da kız arkadaşının görüşme teklifini geri çevirmesine sinirlenen ve elindeki silahı kafasına dayayıp kendisini öldürmekle tehdit eden kişi, polisin yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından silahını yere bırakarak teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Merkezi Osmangazi Dikkaldırım Mahallesi Hürmüz Sokak'ta tabancayla ateş edildiğini ihbar alan ekipler olay yerine vardığında 46 yaşındaki Ercan A. sokakta rasgele ateş açtığını ve yanına kimseyi yaklaştırmadığını gördü. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışlarını araç ve yaya trafiğine kapattı. Polis ekiplerinin yanına yaklaşmasına izin vermeyen ve kendisini öldürmekle tehdit eden E.A. kız arkadaşının N.Ş (22) kendisinden ayrıldığını ve barışmak için eve geldiğini ancak görüşmeyi reddettiği için sinirlendi. E.A kız arkadaşının gelmemesi halinde kendisini öldüreceğini bildirdi.

Polis ekipleri, iki saate yakın elindeki silahı bırakması ve eylemine son vermesi için E.A'yı ikna etmeye çalıştı. N.Ş. ile görüştürüleceği sözü üzerine silahını teslim etti. Şahıs ifadesi alınmak ve N.Ş. ile görüştürülmek üzere Çekirge Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bir süre astsubay olarak görev yaptığı ve daha sonra kendi isteğiyle ayrıldığı öğrenilen E.A bu eyleminden önce kız arkadaşı N.Ş'yi telefonla arayıp cevap alamaması üzerine silahının resmini telefonla çekerek, "Evine geliyorum, benimle konuşmazsan seni ve kendimi öldüreceğim" diye bir mesaj attığı öğrenildi. N.Ş'nin de bu tehdit mesajı üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olduğu anlaşıldı.