Bursalı öğrencilere çifte mutluluk!

Bursalı öğrencilere çifte mutluluk!

Yıldırım Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldıkları yarışmalarda üstün performans göstererek ödüllerin sahibi oldu.

Bursa Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü tarafından, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik düzenlenen 'insan hakları'konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında derece giren Yıldırım Yiğitler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Aslı Uçar büyük başarıya imza atarak 'İnsan olmak' başlıklı yazısıyla birinciliği kazandı. Başarılı öğrenci ödülünü Vali Yardımcısı Abidin Ünsal'dan aldı.

Öte yandan okul öğrencileri 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. Geleneksel Bugad Kestaneli Yemekler Ulusal Yarışması'nda da iyi bir performans göstererek birçok kategoride de ödülün sahibi oldu.

Modern Türk Mutfağı Bireysel Yemek Yarışması kategorisinde;

Derya Yumak altın madalyanın sahibi olurken, Betül Sena Arıkan bronz madalya haketti.

Modern Türk Mutfağı Yemeği Ekip Yarışması kategorisinde; Funda İnci, İlknur Kaymakçı Nazlınur Baytan gümüş madalaya, Lise Düzeyi Restoran Tatlı Tabağı Yarışması Kategorisi'nde ise; Serap Sadıkoğlu; Altın madalya, Ece Nur Karataş gümüş madalyanın sahibi oldu.