Bursalı örümcek adam Eskişehir'de yakalandı

Bursalı örümcek adam Eskişehir'de yakalandı

Kaldığı pansiyonda yakalanacağını anlayınca yine çizgi roman ve film karekteri `Örümcek adam` gibi kaçmaya çalışırken yakalanan 32 yaşındaki İzzet Ö.`nün 18 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ileri sürüldü.

Nilüfer`de bir süre önce apartmanın altıncı katındaki daireye, su tahliye borusundan tırmanan zanlı, evin içerisinde karşılaştığı ev sahibinden bıçak tehditiyle otomatik para çekme kartları ile ziynet eşyası ile kaçtı. Zanlı başka bir apartmanın yine altıncı katına su tahliye borusundan tırmandı. Çizgi roman ve film karekteri `Örümcek adamı` andıran hırsızın mahdur ettiği ev sahiplerinin başvurusu üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Zanlının `hırsızlık` suçundan sabıkalı İzzet Ö. olduğunu belirleyen Gasp Büro Amirliği ekipleri, Eskişehir`de bir pansiyonda kaldığını belirledi.

Pansiyona operasyon düzenleyen polislerce yakalanacağını anlayan İzzet Ö. yine su borusundan kaçmak isterken yakalandı. Getirildiği Bursa`da, 18 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıkan İzzet Ö.`nün girdiği bazı evlerde altın ve para bulamayınca ev sahibini uyandırıp kendilerini ölümle tehdit ederek para, ziynet eşyası ve kredi kartlarını alıp kaçtığını söylediği öğrenildi. Sorgulamasından sonra adliyeye sevkedilen İzzet Ö., gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusunu yanıtsız bıraktı.