Bursalı yakışıklı öğretmen suskunluğunu bozdu

Bursalı yakışıklı öğretmen suskunluğunu bozdu

Öğrencilerinden birisi Karanfil'in fotoğrafını çekerek Instagram'da paylaştı ve oradan sosyal medya gündeminde büyük bir kitleye ulaştı. Bir anda ünlü olan öğretmenin fotoğrafları sosyal medyada yayıldı. Bursa'daki özel bir okulda öğretmenlik yaptığı iddia edilen Karanfil adına sosyal medyada bir çok sahte hesap açıldı.

Öğrencilerin sosyal medyada Serhat Karanfil için yaptıkları yorumlar ise dikkat çekti.

İşte o yorumlardan bazıları:

Sir Edd ?@ErdiGundogann
Din hocası Serhat Karanfil’in fotoğrafları islamiyetten daha hızlı yayıldı.

Beste ?@kimbuEBB
Onun tek hatası ”kız meslek lisesinde” din kültürü öğretmeni olmak sanırım. #serhatkaranfil

tarrayn bükücü ?@sevilesibgyan 27 Mar
Fotoğraftaki kişinin ismi Serhat Karanfil. İstanbul’da bir Kız Meslek lisesinde DİN HOCASI..

Miyase Nur Özden ?@MiyaseOzden
Böyle hocamız olduda okula mı gitmek istemedik ? :D #serhatkaranfil @Serhatkrnfl16

Mrs.Çayoğlu? ?@sekobenimby
– Serhat Karanfil kim?
Ateist adamı müslaman yapacak kadar mükemmelliği olan din öğretmeni.

hilal baş ?@hilal_bas
Allah hepimize Serhat Karanfil gibi din hocası nasip etsin, ateist olan imana gelir bu hocayla

İnstagram ve twitter hesabından yaptığı bir diğer paylaşımla, adına sahte facebook hesaplarının açıldığını ve paylaşımların buradan yapıldığını duyuran Öğretmen Karanfil, şu anda herhangi bir facebook hesabının olmadığını da vurguladı.

Kendisine ait olan Instagram hesabı ve bu hesapları niçin aktif olarak kullanmakta olduğunu bir paylaşımlarıyla duyuran Karanfil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

” Arkadaşlar belirtmek istediğim bir husus var. Şahsım adına açılmış birçok twitter instagram fecabook hesabı olduğunu hem duydum hemde bizzat gördüm. sayfamda benim adıma konuşan insanların olması beni çok üzdü. Hiç haberim olmadan sınıf içerisinde çekilmiş bir fotoğrafın internet üzerinde yayılmaya başlanması ve birçok platformda paylaşılması benim elimde olmayan bir durumu “ciddi” bir boyuta taşımıştır. Bu sebeple benim adıma konuşan ya da konuşabilecek kişilerin sahte olduklarını kanıtlamak ve yanlış anlaşılmaların ortadan kaldırılması için bu sayfayı aktif olarak kullanma zorunda kaldım.”

Arkadaşlar benim facebook hesabım sadece ve sadece 1 “BİR” tane idi ve ben o sayfaya gelen hiçbir isteği kabul etmedim ve hiçbir mesaja cevap vermedim. Ben istekleri kabul etmiyorum diye bu durumdan pay çıkarmaya çalışan kimseler benim adıma SAHTE hesaplar açmış ve benim adıma açıklamlar da bulunmuşlar. Şuan herhangi bir facebook sayfası kullanmıyorum. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum.

Binlerce kişinin takip ettiği facebook sayfalarının benimle hiçbir alakası yoktur ve bu kişileri bizzat şikayet edeceğim. Sırf yanlış anlaşılmalar ortadan kalksın diye İnstagram ve Twitter hesabımı aktif olarak kullanmak durumunda kaldım. BENİM BU HAYATTAKİ YEGANE AMACIM: ALLAH-Ü TEALANIN İSTEDİĞİ GİBİ YETİŞEN GENÇ BİR MÜSLÜMAN OLMAK VE AYNI ŞEKİLDE GENÇ MÜSLÜMAN KARDEŞLER YETİŞTİRMEKTİR. ÜNLÜ OLMAK YA DA FENOMEN OLMAK GİBİ BİR DERDİM HİÇ BİR ZAMAN OLMADI VE OLMAYACAK…”