Bursa’nın en kapsamlı diş polikliniği açılıyor

Bursa’nın en kapsamlı diş polikliniği açılıyor

Nilüfer İlçesi’nde bin 500 metrekare alan üzerine kurulan Özel Mavi Dünya Diş Polikliniği, resmi açılış öncesi kapılarını basın mensuplarına açtı. Kurum hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Halit Köksal, her biri 20 metrekareden büyük 18 poliklinik bulunan merkezde, engelli polikliniğinin de haftanın 7 günü 09.00 ve 22.00 saatleri arasında hastalara hizmet verdiğini söyledi.



Türkiye’de ve Bursa’da az sayıda bulunan Panoramik Ağız İçi Röntgen Cihazı ile hastalarına hizmet verdiklerini ifade eden Köksal, Özel Mavi Dünya Diş Polikliniği bu özelliğiyle de tercih sebebi olduğunu kaydetti. Önümüzdeki dönemde sağlık turizmine de açılmayı hedeflediklerini vurgulayan Köksal, yurtdışına oranla oldukça daha uygun maliyetlerle tedavi uyguladıkları için hem Avrupa’dan hem de komşu ülkelerden birçok hastanın kendilerine başvurduğunu dile getirdi.



MUAYENE VE FİLMLER ÜCRETSİZ

Özel Mavi Dünya Diş Polikliniği Başhekimi Dt. Fatih Erkan ise polikliniğin 10 aydır çalışmaya başladığını, Cumartesi günü ise resmi açılış yapacaklarını belirtti. 4’ü uzman olmak üzere 11 hekim, 26 personelle Bursalılara hizmet verdiklerini dile getiren Erkan, “Diş sağlığında hekim kontrolü şart. Bu yüzden hastalarımızı buraya bekliyoruz. Burada temel özelliğimiz, muayene ve filmler ücretsizdir. Öncelikle gelip bir diş hekimi kontrolünden geçebilirler. Daha sonra biz gerekli yönlendirmeyi yapıp bütün tedavileri burada eğer hasta kabul ederse rahatlıkla sunabiliriz.” diye konuştu.