Bursa’nın Mutluluk Merkezi 10 yaşında

Bursa’nın Mutluluk Merkezi 10 yaşında

10. Yılın Coşkusunu, İlk Günkü Heyecanımızla Bursalılar ile Paylaşıyoruz

Bursa’nın mutluluk merkezi, yeni yaşını hazırladığı karnaval havasındaki etkinlikleri ile yine ziyaretçileriyle birlikte kutlayacak. 16 – 30 Eylül tarihleri arasında her hafta sonu; gezici kortej grupları, ünlü isimlerin gerçekleştireceği konserler, dj performanslar, çocuklar için düzenlenen renkli show ve atölyeler ile müzik, dans ve eğlence bir arada yaşanacak.

İskender Paydaş ve Orkestrası ile Kutlamalar Başlıyor

Korupark, 10.yıl kutlamalarına İskender Paydaş ve Orkestrası ile başlıyor. 16 Eylül Cumartesi günü 21:00’de atrium alanda gerçekleşecek konser ile eğlence doruklara ulaşacak. İskender Paydaş yönetimindeki orkestra tüm ziyaretçileri kutlama neşesine ortak edecek.

Manuş-u Ala ile Jazz’ın En Renkli Hali Korupark Sahnesinde

Gypsy jazz tarzı ile son dönemlerin ilgi çeken yeni nesil jazz grubu Manuş-u Ala, hareketli repertuvarı ile Korupark’ın kutlama etkinliklerine renk katmaya hazırlanıyor. 70’ler 80’ler ve 90’ların nostaljik şarkılarını kendi tarzlarına uyarlayan grup, ilk kez Bursa’da sahne alacak olan grup, 17 Eylül Pazar günü 16:30’da Korupark sahnesinde olacak.

Kolektif İstanbul Trakya Ezgileri ile Eğlendirecek

Batı Trakya müziklerinin jazz ve funk tarzları ile birleşmesi sonucu hem eğlenceli hem bizden tınılara ulaşan Kolektif İstanbul, Korupark sahnesindeki yerini alacak. Grup, 22 Eylül Cuma akşamı 20:00’de Bursalıları Trakya ezgileri ile dans ettirecek.

Fatih Erkoç ve Orkestrası ile 10.Yıl Şarkıları Söyleniyor

Vokal, piyano, trombon ve flüt ile tek başına bir quartet olan, pop ve jazz müziğin usta sesi Fatih Erkoç, orkestrası ile bu kez Korupark’ın 10. yılı için en güzel eserlerini seslendirecek. 23 Eylül Cumartesi günü 21:30’da başlayacak olan konser ile Fatih Erkoç, Korupark ziyaretçilerine unutulmaz bir akşam yaşatacak.