Bursaspor basketbolda transfere başladı

Bursaspor basketbolda transfere başladı

İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Basketbol Şubesi Başkanı Sezer Sezgin ve Basketbol takımı genel menajeri Nedim Yücel katıldı.

Sezer Sezgin: “2018-2019 Türkiye Basketbol Ligi’nde devam edecek Bursaspor Basketbol Takımımız camiamıza hayırlı olsun. Zorlu bir süreçten geçtik, bildiğiniz gibi ülkemizin ve kulübümüzün mali durumlarından dolayı bazı söylentiler gündemdeydi. Bugün iç transferde iki,dış transferde iki oyuncuyla sözleşme imzalıyoruz. Kurmuş olduğumuz mütavazi kadroyla yine bu ligte çok iyi işler yapacağımıza eminim.”

İsim sponsporluğu sorusu üzerine Sezer Sezgin şöyle devam etti: “Öncelikle Durmazlar ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu devirde nadir insanların yapacaklarını yaptılar. Artık adımız Bursaspor. İsim sponsorluğu bütçemize ek olması için bıraktılar ancak maddi anlamda aynı desteklerine devam edecekler. Biz bir isim sponsoru bulup bütçemizi artırmak istiyoruz. Şehrin ileri gelenlerine bir mesajımız var bu takımı yalnız bırakmasınlar. Bu takım dört yılda zor şartlarda çok önemli işler yaptı. Bunu taraftarını yanına alarak yaptı. Herkesin desteklerine ihtiyacımız var.”

Sezer Sezgin: “Süper Lig daveti gelirse seve seve değerlendiririz”

“Bildiğiniz gibi üst ligten çekilen takım oldu, bir kaç takım daha sıkıntılı süreç yaşıyor. Biz hem TBL hem de Süper Lig için takım kuruyoruz. Bu isimler Süper Lig kadromuzda da olacaktı. Eğer üst ligten bir davet gelirse seve seve değerlendiririz.”

Nedim Yücel: “Ülkemizin koşullarından dolayı bir çok takım Süper Lig ve Türkiye Basketbol Ligi’nden çekildi. Bursaspor Basketbol Takımı da mütavazi bir kadroyla mücadele edecek. Ancak şuan yanımızda bulunan dört oyuncu bu bütçeyle alınabilecek en iyi oyuncular. Dört oyuncu da fedakarlık yaparak geldiler. Bu isimler bu camianın büyüklüğünün farkında. Onlara teşekkür ediyorum. Bu sezon kendi yağımızda kavrulacağız. Şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz. Taraftarlarımız hiç yalnız bırakmıyor zaten.”

Can Özcan: “Tekrar bu kulüple anlaştığım için çok mutluyum Geçen sezon ligi iyi yerde bitirmiştik. Ancak sonunu getiremedik. Bursaspor’un hedefi her zaman en üst ligtir. Geçen sezon yarıda bıraktığımız işi tamamlamak istiyoruz.”

Ali Işık: “İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Geçen sezon alt üst dengesi çoktu, bu sezon takımlar birbirlerine daha yakın. Yarıda bıraktığımız işi tamamlamak istiyoruz.”

Recep Doğrusöz: “Böyle bir camiada ilgi alaka görmek bizi sevindirdi. Bu şartları sağlayan başkanımız ve menajerimize teşekkür ediyorum. Bursa’ya deplasmana gelmek her zaman çok keyifliydi.Şimdi bu forma ile sahaya çıkmak çok keyifli olacak. Bunun için buraya geldim. İki sezondur kapısından dönülen Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”.

Gökhan Aydın: “Bursaspor’da oynayacağım için çok heyecanlıyım. Ben Bursa altyapısında yetişen biriyim hemen taraftarımızın önüne çıkmak istiyorum.”