Bursaspor'da Adanaspor'a karşı 3 eksik

Bursaspor'da Adanaspor'a karşı 3 eksik

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu yarın oynanacak tek maçla start alıyor. Ligin yeni ekiplerinden Adanaspor'un Bursaspor'u ağırlayacağı karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadele iki ekibin 51. resmi maçı olacak.

Bursaspor üstün

Daha önce Süper Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 50 müsabakada karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde yeşil-beyazlılar, 26 kez gülen taraf olurken, Adanaspor ise 10 karşılaşmada 3 puana uzandı. 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.
Adana’da oynanan 25 karşılaşmada ise ev sahibi ekip, 8 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, konuk ekip Bursaspor da 6 kez 3 puana uzanan taraf oldu.

Adanaspor’da 2 eksik

Ev sahibi ekipte sakatlıkları bulunan Emre Uğur Uruç ile Renan da Silva Bursaspor’a karşı forma giyemeyecek. Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Wasl’dan kadroya katılan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Edgar’ın ise antrenman eksiği bulunduğu ve forma giyip giymeyeceğinin maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

Bursaspor’da Deniz, Emre ve Furkan yok
Bursaspor’da ise sakatlıkları devam eden Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir’in yanı sıra sol kasık adalesinde ağrı bulunan ve son 3 gündür antrenmanlarda yer almayan Furkan Özçal'ın da turuncu-beyazlı ekibe karşı forma giymesi beklenmiyor.

Biletler satışa çıkıyor
Adanaspor Kulübü, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ağırlayacağı Bursaspor maçı bilet fiyatlarının kapalı alt-üst tribün için 50 TL, maraton tribünü için 30 TL, güney kale arkası tribünü için 20 TL ve misafir taraftar bölümü için ise 24 TL olarak açıkladı. Biletler bugün saat 13.00'ten sonra satışa çıkacak.

Bursaspor’un Adana yolculuğu bugün
Yeşil-beyazlı takım, 2016-2017 sezonunun ilk maçı için bugün saat 18.00’da Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçakla Adana’ya gidecek.