Bursaspor'da gol sorunu sürüyor

Bursaspor'da gol sorunu sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Antalyaspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak olan Bursaspor, çalışmalarına Antalya'da devam ederken teknik heyet gol sorununu çözmek için çaba harcıyor. Forvet oyuncularının formsuzluğunun da etkisiyle son maçlarında gole hasret kalan yeşil beyazlı ekip, bu hasretine Antalya'da son vererek 7 maçlık aranın ardından 3 puan ile tanışmak isteyecek.

Ligde 31 hafta geride kalırken Bursaspor, 25 golle ligin en az gol atan ekibi konumunda yer alıyor. Son yıllarının en kısır grafiğini sergileyen yeşil beyazlı ekip ayrıca, son 5 maçında ise yalnızca bir kez gol sevinci yaşayabildi. 27'nci haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçı ile birlikte başlayan süreçte Bursa temsilcisi yalnızca deplasmanda Kasımpaşa karşısında rakip fileleri havalandırabildi.

Bursaspor son 5 haftalık dilimde; Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor'a 1-0, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a da 2-0 kaybederken, Akhisarspor ile golsüz berabere kaldı. Yeşil beyazlı ekip, bu süreçte tek golünü Kasımpaşa karşısında kaydederken bu maçtan da 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.