Bursaspor'da kriz büyüyor!

Bursaspor'da kriz büyüyor!

ANTRENMANA ÇIKMADILAR

Bursaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Kasımpaşa maçından sonra takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası futbolcular dün yapılması gereken antrenmana 'Mental yorgunluk' gerekçesiyle çıkmadı. Bu gelişme Özlüce Tesisleri'nde bomba etkisi yarattı. Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu teknik direktör Mutlu Topçu ve futbolcularla bir görüşme gerçekleştirdi. Futbolcularla yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeleri Türkiye gündemine oturan yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını söyledi, oyunculardan özür diledi. Futbolcular, takım otobüsünün kapısının açılması nedeniyle bu olayın en büyük sorumlusu olarak Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak'ı gördüklerini ve bu nedenle tepkili olduklarını belirtirken, antrenmana da bu nedenle çıkmadıklarını yönetime iletti.

TEK İSTİFA ÇOLAK'TAN 

Oyuncular bugün bir basın açıklaması yaparak gelişmeler hakkındaki düşüncelerini kamuoyuyla paylaşacak. Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısı ise tam 6 saat sürdü. Saat 16.00'da başlayan toplantıda daha önce sözlü istifasını dile getiren Yüksel Çolak dışında herhangi bir yönetici istifa dilekçesini Ali Ay'a sunmadı. Ali Ay da yöneticilerden istifalarını istemedi. Yüksel Çolak'ın istifasının kabul edildiği bilgisi paylaşıldı. Çolak'tan boşalan Futbol Şube Sorumluluğu görevine yönetim içinden atama yapılmaması kararlaştırıldı. Bu göreve bu hafta içinde anlaşılacak bir sportif direktör getirilecek. Kritik toplantıya Yüksel Çolak'la birlikte yöneticilerden Şükrü Çekmişoğlu ve Fatih Korkmaz dışındaki tüm üyeler katıldı.

'SİZİN GARANTİNİZ BENİM' 

Futbolcularla yapılan toplantıda Başkan Ali Ay'ın hayli üzgün olduğu bilgisi paylaşıldı. Ali Ay'ın yaşanan olayın kolay olmadığını futbolculara söylediği ve "Sizin garantiniz benim. Bu işi hep birlikte toparlayacağız. Bursaspor'u birlik beraberlik içinde düzlüğe çıkaracağız" dediği kaydedildi.